19.03.2024
Blue Red Green

Краматорські юні артисти до Сан-Ремо не поїдуть

16 березня на головній сцені країні в столичному Палаці Україна відбувся масштабний національний фінал конкурсу дитячої творчості "Яскраві діти України". Саме там було визначено представника нашої держави на всесвітньому легендарному конкурсі SANREMOJUNIOR-2018. За рішенням журі перемогу здобула 12-річна Єлизавета Волощенко з Херсонщини, яка виконала відомий хіт Beyonce «Listen». Жаданий кубок їй вручили засновник проекту "Яскраві діти України" Ярослав Москаленко та президент SANREMOJUNIOR Паоло Альберті.

Загалом у конкурсній частині фіналу змагались 26 учасників з усіх регіонів України, включаючи Донецьку, Луганську області та АР Крим. Спецприз за краще виконання української пісні отримала Богдана Марченко з Чернігівщини, яка відмінно заспівала українську народну пісню «Ой люлі, люлі». Вагому відзнаку їй передала представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко.

Співає Єлівета Волощенко

Офіційний запис на сторінці конкурсу у Facebook 

У складі журі перебували Народний артист України, співак Тарас Петриненко, Народний артист України, поет Юрій Рибчинський, продюсер та композитор Руслан Квінта, а також співачки Illaria і Tayanna.

Глядачі гала-концерту побачили не лише чарівні виступи юних фіналістів, але й зіркові сюрпризи від Monatik, Время и стекло, Tayanna, Illaria, NK (Насті Каменських), Tarabarova, Alyosha, Данелії, Один в каноє, Руслана Квінти, Тараса Петриненка та інших.

Подія транслювалась в прямому ефірі телеканалу М1 та в соціальній мережі facebook.

Нагадаємо, тисячі талановитих дітей із різних куточків держави від великого мегаполіса до найменшого села змагалися за право взяти участь у всеукраїнському фіналі конкурсу. Вони пройшли районні кастинги, обласні етапи із гала-концертами, а також майстер-класи від зірок сучасної естради. Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі. Зокрема, до проекту були залучені Юрій Рибчинський, Тарас Петриненко, Ніна Матвієнко, Олег Собчук (СКАЙ), Alyosha, Антон Копитін, Світлана Тарабарова, Tayanna, Dilara, Руслан Квінта, Illaria, Роман Руссу, Віра Кекелія, Марина Одольська, Гусейн Абдуллаєв. За рік в усіх етапах конкурсу по всій Україні взяли участь майже 15 тисяч дітей.

Напередодні фіналу юні учасники проходили щільну підготовку у вокальному таборі "Яскраві діти України", який стартував в Києві 9 березня.

Конкурс “Яскраві діти України” проходитиме і надалі, даючи дітям з усіх регіонів отримати визнання свого таланту та можливості для його розвитку.

Источник

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

  • Ха

  • Тренды

  • Знания

  • Эмоции

  • Техно

  Хорошая была газета)))

  Поиск